Lad din dejlige festdag blive forlænget til herlig weekend

Klik på billeder her oven over for at se mere

 
 

Ønsker du at forlænge en vigtig festdag i dit liv, feks. et bryllup, en fødselsdag,en konfirmation, et sølvbryllup eller en anden mærkedag.

Den nyligt renoverede herregård, Sjørupgaard, er en perfekt ramme om sådan en udvidet festdag, der oftest finder sted hen over en weekend. Sjørupgaard fremtræder i eksklusiv stand.

Der er flere muligheder for at dække op til fest og for frit samvær:

I spisestuen i fælleshuset, hvor der kan sidde omkring omkring 40 personer.

På 1. sal i fælleshuset, hvor der kan sidde omkring 90 personer

I aktivitetsrummet ved poolrummet (jordplan), hvor der kan sidde omkring 60 personer.

I østfløjen, hvor der kan arrangeres til 150 personer. Her der der mulighed for en rigtig konceptfest for dem, der har den slags lyster.

Der forefindes et velfungerende storkøkken og service til 90 personer.

Udover fælleslokaler er der en gæstelænge med 6 lejligheder med i alt 20 dobbeltværelser. Hertil mulighed for ekstra opredninger med gæstesenge (12 stk.) samt ekstra madrasser. Alle lejligheder har badeværelse med spabad.

Gå til hjemmesiden http://www.dansommer.dk/p/e5005 og find nærmere info om Sjørupgaard, den ligger nær Nimtofte, lige i hjertet af Djursland. Udlejning gennem www.dansommer.dk/p/e5005 eller til toft.sjorupgaard@gmail.com.

Vor mand på stedet, Preben Toft, giver gerne nærmere information på tlf. 4128 7579 eller mail: toft.sjorupgaard@gmail.com.

Hjerterum midt på Djursland.

Du kan bruge Sjørupgaard til feks. bryllup, fødselsdag, sølvbryllup, mærkedage, konfirmation, kurser, familiedage osv.